Laminaat als oplossing

laminaat

Het leggen van laminaat kan in elk vertrek een gewenst resultaat opleveren. Impressive Quickstep laminaat is hier een voorbeeld van. Deze vloer is niet uitsluitend voor de woonkamer. Het is een vloer die geschikt is voor elk type kamer. Ook vochtige ruimtes als de badkamer en de keuken horen daarbij.

De mogelijkheden van Quickstep laminaat

Het kiezen van de juist vloer vergt tijd. Wat een groot voordeel van laminaat van Quickstep is, is de verscheidenheid aan mogelijkheden. Dit komt doordat nieuw types zoals Impressive in vele variaties komen. Dit brengt met zich mee dat u weliswaar elke kamer op dezelfde manier kunt leggen, maar dat alles toch verschilt. Hiermee komt ook een einde aan het bijna verplichte gebruik van tegels. Het laminaat is echter voor meer dan alleen de badkamer te gebruiken. Ook in woonruimtes heeft zowel functionaliteit als uitstraling. Het is immers de combinatie van beide die een vloer tot de juiste maakt. Dat hij past bij uw woning maar evenredig slijtvast is.

Niet net echt, maar echt

Waar met de opkomst van laminaat werd gesproken van net echt, is dat tegenwoordig wel anders. Dit type bedekking van vloeren wordt inmiddels op zichzelf als een echte bedekking gezien. Het gebruik van pvc-vloeren is voor de meeste eigenhuisbezitters een voorwaarde. Het geeft het huis immers een natuurgetrouwe uitstraling. Laminaat is dus zelf net zo echt als de vloer die hij ooit moest vervangen. Dat laminaat daarbij zelden duur uitvalt in aanschaf en montage is een belangrijke factor. Zelfs geheel nieuwe types vloeren zijn direct voordelig geprijsd.

tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *